TAFELTENNIS FOTO'S & VIDEO'S
  • Foto's TTV Never Despair ON-LINE!
  • Video TTV Maashorst - Taverzo 2 ON-LINE!
  • Foto's TTV Maashorst - Taverzo 2 ON-LINE!

Donderdag 26 Mei (hemelvaartsdag)

FINALES Eredivisie (Hilversum)

12u. Dames VTV - DOZY

15u. Heren MAASHORT - TAVERZO 1

TTV Maashorst - Avanti Zaterdag 10.10.2020

Vorige week waren helaas geen beelden gemaakt tussen SVE 1 en TTV Maashorst 1 in de Landelijk 1e divisie Poule A. Uitslag was 3-7 in het voordeel van TTV Maashorst. De Zwitser Elias Hardmeier kreeg een reisverbod van de autoriteiten van zijn vaderland en is helaas niet aanwezig. TTV Maashorst had aantal dagen voor de wedstrijd tegen SVE een Italiaanse speler aan de team toegevoegd, Lorenzo Corsico. Een speler die in Wageningen studeert en sinds kort trainer is bij TTV Shot. Tegen SVE maakte hij zijn debuut. Jos Verhulst won al zijn partijen en Rachel en Lorenzo wonnen er 2, de dubbel ging naar SVE.Afgelopen zaterdag speelde TTV Maashorst thuis tegen de laag geklasseerde Avanti uit Hazerswoude-Dorp. Ook hier was Elias Hardmeier niet aanwezig. Lorenzo die in zijn debuut 2 partijen won tegen SVE, pakte afgelopen zaterdag de volle buit. Na 2 x 3-0 tegen Vincent Swart en Martin Groenewold, had Lorenzo in zijn laatste wedstrijd tegen Ronald Vijverberg een vijfsetter nodig om alsnog de winst naar zich toe te trekken. Ook Jos Verhulst won zijn partijen vrij gemakkelijk, 3 x 3-0. Rachel Gerarts had een vijfsetter voor nodig tegen Ronald Vijverberg om haar enige winstpartij die middag binnen te slepen. Het dubbelspel ging naar het duo Martin/Ronald van Avanti. Uitslag 7-3.

Lees meer »

TTV NEVER DESPAIR Vrijdag 02.10.2020

Op vrijdag 2 Oktober zijn er foto's gemaakt bij de thuiswedstrijden van TTV Never Despair oa. de wedstrijd tussen de eerste team van Never Despair tegen GTTC uit Groesbeek dat uitkomt in de regiohoofdklasse zuid/oost Hoofdklasse - Poule A. Daarnaast ook aantal foto's van de overige thuisspelende teams.

Lees meer »

TTV Maashorst - SKF Zaterdag 19.09.2020

Het tafeltennis najaarscompetitie is weer begonnen. Voor sommigen verenigingen/teams begon het al een week eerder. Het eerste mannenteam van TTV Maashorst, uitkomend in de Landelijk 1e divisie Poule A, heeft na het vertrek van Shuohan Men (naar Klimaatgroep Stars), de 18 jarige Zwitser Elias Hardmeier aangetrokken. Voor de rest is het team ongewijzigd gebleven met Jos Verhulst, Rachel Gerarts en Han Gootzen. Maashorst speelde afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijd thuis tegen SKF uit Veenendaal. Bij het eerste team van SKF is Pieter van den Berg in dat team gebleven en zijn er 3 nieuwe teamgenoten bijgekomen, Dicky de Jong, Erik Verzijl en Jacintha de Hoop. Laats genoemde deed afgelopen zaterdag niet mee. Maashorst won de wedstrijd met 6-4. Elias won al zijn partijen, Jos won er 2 (verloor van Pieter) en Rachel bleef helaas die middag met lege handen staan. Het dubbelspel werd gewonnen door het duo Jos/Elias.

Lees meer »

TTV Maashorst - Taverzo 2 Zaterdag 17.03.2020

TTV Maashorst won zaterdag 7 Maart de thuiswedstrijd tegen de nummer 3, BeneluxGroup Taverzo 2, met 7-3. Jos Verhulst won al zijn partijen met 3-0. Rachel Gerarts en Shuohan Men, de Kampioenen van o.a. de dubbelspel en bij de enkel dames(Shouhan Men) tijdens het NK in Zwolle, wonnen ieder 2 partijen. Bij Taverzo 2 won Arjan Huiden en Shuo Wang ieder 1 partij en invaller Ron Vollebregt bleef met lege handen. De dubbel werd gewonnen door Taverzo 2. Voorafgaand de wedstrijd werden de Kampioenen Rachel Gerarts en ShuoHan Men gehuldigd.

Lees meer »
14 Mei WELYNQ/Maashorst TOGB 4 - 0
15 Mei Taverzo 1 Smash '70 4 - 0
FINALE
26 Mei WELYNQ/Maashorst deBoer Taverzo 1
14 Mei SKF VTV 3 - 4
15 Mei Dozy Scylla 4 - o
FINALE
26 Mei VTV DOZY

Alle competitie- en evenementen foto's vanaf 2020 worden hier in dit Menu gepubliceerd. uitgezonderd Never Despair en het Nederlands Kampioenschap. (eigen menupagina)

Alle competitie- en evenementen video's vanaf 2020 worden hier in dit Menu gepubliceerd, uitgezonderd Never Despair en Nederlands Kampioenschap. (eigen menupagina)  

In dit aparte Menu tref je vanaf 2013 alle video's en foto's die tijdens het Nederlands Kampioenschap in Zwolle werden vastgelegd. In het sub-menu's tref je alle foto's. 

In dit aparte Menu worden alle competitie- en evenementen foto's en video's van Never Despair vanaf 2020 gepubliceerd. In het sub-menu tref je alle video's.  Aantal oude foto's en video's zijn aan dit menu toegevoegd.